CXone Agent Embedded installeren in Zendesk

Dit is de eerste stap van het instellen van CXone Agent Embedded in Zendesk.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u CXone Agent Embedded installeert in Zendesk. Zodra het programma geïnstalleerd is, kunnen agents het gebruiken om interacties direct binnen Zendesk af te handelen.

Voer de onderstaande taken in de aangegeven volgorde uit.

CXone Agent Embedded installeren

1. Navigeer in Zendesk naar de Zendesk-marktplaats.

2. Zoek naar CXone Agent.

3. Selecteer CXone Agent in de zoekresultaten.

4. Klik op Install.

5. Selecteer de account waarin u CXone Agent Embedded wilt installeren.

6. Log in bij uw Zendesk-instantie als u dat nog niet hebt gedaan.

7. Vul het CXone Agent-formulier in in de pagina Apps en Integraties die opent.

1. Beoordeel de velden Titel, Applicatie-URL, Hoogte en Breedte. Ze moeten automatisch worden ingevuld met deze correcte waarden:

• Titel: CXone Agent

• Applicatie-URL: één van de volgende:

• Als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone.com/home?app=cxa_zd

• Als u wel FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone-gov.com/home?app=cxa_zd

• Hoogte: 720 px

• Breedte: 420 px

2. Selecteer één of beide van de volgende opties om toegang tot CXone Agent Embedded te beperken voor specifieke agents:

• Rolbeperkingen inschakelen?: Hiermee kunt u de rollen selecteren die toegang moeten krijgen tot CXone Agent Embedded.

• Groepsbeperkingen inschakelen?: Hiermee kunt u de groepen selecteren die toegang moeten krijgen tot CXone Agent Embedded.

Selecteer deze velden niet als u wilt dat alle agents toegang hebben tot CXone Agent Embedded.

8. Klik op Install.

De volgende stap van het instellen van CXone Agent Embedded met Zendesk, is het instellen van een CRM-configuratie.