CXone Agent Embedded installeren in ServiceNow

Dit is de eerste stap van het instellen van CXone Agent Embedded in ServiceNow.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u CXone Agent Embedded installeert in ServiceNow. Zodra het programma geïnstalleerd is, kunnen agents het gebruiken om interacties direct binnen ServiceNow af te handelen.

Voer de onderstaande taken in de aangegeven volgorde uit.

De CXone Agent Embedded-URL toestaan

1. Klik in ServiceNow op Alle in het menu bovenin en zoek naar Systeemeigenschappen. Klik op Systeemeigenschappen in de zoekresultaten om het venster te openen.

2. Klik in de zoekbalk bovenin en zoek naar onmessage_enforce_same_origin_whitelist. Zorg ervoor dat de vervolgkeuzelijst naast de zoekbalk is ingesteld op voor tekst. Druk op Enter op uw toetsenbord.

3. Klik op Ga naar lijstweergave.

4. Selecteer de regel voor glide.ui.concourse.onmessage_enforce_same_origin_whitelist. Voer in het veld onder de kolom Waarde één van de volgende in:

• Als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone.com?app=cxai

• Als u wel FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone-gov.com?app=cxai

Een configuratie voor OpenFrame maken

1. Klik in ServiceNow op Alle in het menu bovenin en zoek naar OpenFrame. Klik op Configuraties onder OpenFrame in de zoekresultaten.

2. Klik op Nieuw.

3. Vul het formulier Configuratie OpenFrame in.

1. Geef de configuratie een Naam en een Titel.

2. Typ 1 bij Volgorde.

3. Selecteer Aanwezigheidsindicator weergeven.

4. Selecteer Actief.

5. Vul voor Breedte 420 in. Dit is de aanbevolen breedte. Als u een waarde van minder dan 420 invoert, dan wordt de CXone Agent Embedded-interface verkleind. Een horizontale scrollbalk verschijnt. U kunt mogelijk functionaliteitsproblemen ervaren met knoppen, afhankelijk van uw browserzoom en schermresolutie.

6. Vul voor Hoogte 720 in. Dit is de aanbevolen hoogte.

Als uw agents ServiceNow gebruiken in een venster dat korter is dan 720 pixels, past u de OpenFrame-configuratiehoogte aan.

7. Voer voor URL uw CXone Agent Embedded-URL in, gevolgd door _msd&base=, gevolgd door de URL van uw ServiceNow-instantie. Uw CXone Agent Embedded-URL is één van deze:

• Als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone.com?app=cxa

• Als u wel FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone-gov.com?app=cxa

Voorbeeld: als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent en uw ServiceNowinstantie-URL https://ven0123.service-now.com/ is, dan zou uw URL https://cxagent.nicecxone.com?app=cxa_snow&base=https://ven0123.service-now.com/ zijn.

4. Klik op Verzenden.

De OpenFrame-configuratiehoogte aanpassen

Als de configuratiehoogte van het OpenFrame langer is dan het venster ServiceNow, moeten agents die oproepen afhandelen omlaag scrollen om het spraakbedieningspaneel te zien.

Als uw agents dan een ServiceNow-venster gebruiken dat korter is dan 720 pixels, voert u een waarde in die kleiner is dan 720 voor Hoogte. De CXone Agent Embedded-interface wordt verkleind, maar het spraakbedieningspaneel zal altijd zichtbaar zijn voor agents die oproepen afhandelen. Voer het testen uit om de juiste hoogte voor de venstergrootte te zoeken.

Groepen toewijzen aan de OpenFrame-gebruikersrol

Als u specifieke groepen aan het veld Gebruikersgroep hebt toegevoegd wanneer u de OpenFrame-configuratie hebt gemaakt, moet u die groepen ook toevoegen aan de OpenFrame-gebruikersrol. Als u alle groepen hebt toegevoegd, kunt u deze stappen overslaan.

1. Ga naar ServiceNow en klik in het menu bovenin op Alle.

2. Ga naar Gebruikersbeheer > Rollen.

3. Klik op de sn_openframe_user-rol om deze te openen.

4. Ga naar Gerelateerd links en klik op het tabblad Groepen.

5. Klik rechts op Bewerken.

6. Selecteer dezelfde groepen die u hebt geselecteerd in het veld Gebruikersgroep in de vorige taak en klik op Pictogram van een pijl die naar rechts wijst. toevoegen.

7. Klik op Opslaan.

De volgende stap van het instellen van CXone Agent Embedded met ServiceNow, is het instellen van een CRM-configuratie.