Machtigingen voor coachingsessies

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

U moet de juiste machtigingen hebben om de navigatie-opties voor de functie Rollen en machtigingen te zien.

Zie Rollen voor meer informatie.

Coachingbeheer

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen op de pagina Coachingsessies:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Maken: De gebruiker kan nieuwe items maken voor een functie of pagina.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

• Verwijderen: De gebruiker kan items voor een functie of pagina verwijderen wanneer ze niet langer nodig zijn.

Mijn zone

De machtigingen in dit gedeelte zijn van toepassing op acties voor coachingsessies in de Mijn zone-applicatie.

Ontvangen CXone Coaching

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen tijdens coachingsessies in Mijn zone:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Bevestigen: Agents kunnen een coachingsessie bevestigen.

• Commentaar toevoegen: Gebruikers kunnen een opmerking toevoegen.

Categorieën beheren

De machtigingen in dit gedeelte zijn van toepassing op categorieën die worden weergegeven voor de CXone Coaching-applicatie.

Categorieën beheren

U kunt deze machtiging in- of uitschakelen. Als u deze machtiging inschakelt, kunnen gebruikers Categorieën beheren op de pagina CXone Coaching weergeven.

Dashboardwidgets voor coaching

U kunt de machtiging Coachingstatus in- of uitschakelen. Als u deze machtiging inschakelt, kunnen gebruikers de Coachingstatus-widget in de app Dashboard weergeven.

Coaching toewijzen

U kunt "Kan worden toegewezen als coach" in- of uitschakelen. Als u deze machtiging inschakelt voor een rol, worden gebruikers met deze rol weergegeven in de vervolgkeuzelijst Coach toewijzen op de pagina CXone Coaching.