Machtigingen voor Adapters

U moet de juiste machtigingen hebben om de navigatie-opties voor de functie Rollen en machtigingen te zien. Als uw organisatie niet beschikt over Adapters, ziet u deze machtigingen niet.

Zie Rollen voor meer informatie.

Algemeen

Adapters

Hiermee kunnen gebruikers adapters in- of uitschakelen.

Accounttoewijzing

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met accounttoewijzing:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Bewerken: De gebruiker kan bestaande items voor een functie of pagina aanpassen.

• Maken: De gebruiker kan nieuwe items maken voor een functie of pagina.

• Deactiveren: Gebruikers kunnen items voor een functie of pagina deactiveren wanneer ze niet langer nodig zijn. Indien nodig kunnen ze deze opnieuw activeren.

Presence Sync

Regels

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met regels:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Toewijzen: Gebruikers kunnen regels aan andere gebruikers toewijzen.

• Bewerken: De gebruiker kan bestaande items voor een functie of pagina aanpassen.

• Maken: De gebruiker kan nieuwe items maken voor een functie of pagina.

• Deactiveren: Gebruikers kunnen items voor een functie of pagina deactiveren wanneer ze niet langer nodig zijn. Indien nodig kunnen ze deze opnieuw activeren.

• Verwijderen: De gebruiker kan items voor een functie of pagina verwijderen wanneer ze niet langer nodig zijn.

Gebruikerstoewijzing

Hiermee kan een gebruiker andere gebruikers bekijken of toewijzen.

Directory Sync

Directory Sync-configuratie

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met Directory Sync:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Bewerken: De gebruiker kan bestaande items voor een functie of pagina aanpassen.

• Maken: De gebruiker kan nieuwe items maken voor een functie of pagina.

• Deactiveren: Gebruikers kunnen items voor een functie of pagina deactiveren wanneer ze niet langer nodig zijn. Indien nodig kunnen ze deze opnieuw activeren.