Planningswijzigingen weergeven

U kunt alle wijzigingen in de planning van een agent bijhouden en rechtstreeks vanuit Planningbeheer bekijken wie deze wijzigingen heeft aangebracht. U kunt in veel gevallen zelfs terugkeren naar een eerdere versie van de planning van de agent.

Ga als volgt te werk om de geschiedenis van wijzigingen in de planning van een agent te bekijken:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone WFM.

2. Klik op Planningbeheer.

3. Vind de agent van wie u de planningswijzigingen wilt bekijken.

4. Klik op het pictogram Acties Afbeelding van het pictogram Acties naast de naam van de agent en selecteer Planningswijzigingen weergeven.

5. In het venster Wijzigingsgeschiedenis van planning staat elke wijziging in de planning van de agent op een aparte regel. De eerste rij is de huidige planning van de agent.

Voor elke wijziging wordt de volgende informatie weergegeven:

• De datum en tijd van de wijziging

• De persoon die de wijziging heeft doorgevoerd

• De actie die de wijziging heeft getriggerd (bijvoorbeeld een aanvraag van een agent of de publicatie van een nieuw planning)

6. Om terug te keren naar een eerdere versie van een planning van een agent, klikt u op de knop Huidige gebruiken in de betreffende rij. Deze knop wordt alleen weergegeven als deze specifieke wijziging ongedaan kan worden gemaakt.

7. U kunt planningswijzigingen voor meerdere agents bekijken. Elke extra agent die u selecteert in de vervolgkeuzelijst Agent krijgt een extra tabblad.

U kunt ook de Datum en de Tijdzone aanpassen van de planning die u bekijkt.

8. (in plaats van de vorige stap) U kunt ook de Datum wijzigen van de planning die u bekijkt.

9. Sluit na afloop het venster. Klik wanneer u klaar bent op Sluiten.