Een inschrijving genereren

Supervisors gebruiken inschrijfsjablonen om weekdienstpatronen te genereren. Deze patronen vertegenwoordigen verschillende opties voor een weekdienst.

Supervisors wijzen inschrijfsjablonen toe aan planningseenheden. CXone WFM genereert dienstpatronen voor alle medewerkers in die planningseenheden. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de medewerkers kunnen verschillende dienstpatronen worden gegenereerd.

Anne en Jack zitten in dezelfde planningseenheid, maar ze hebben een andere beschikbaarheid. Er zijn twee sjablonen toegewezen aan hun planningseenheid. Een fulltime sjabloon en een parttime sjabloon. De inschrijvingen die voor de planningseenheid worden gegenereerd, bevatten verschillende dienstpatronen voor Anne en Jack.

Supervisors kunnen de inschrijving voor weekdienstpatronen openen zodra de patronen zijn gegenereerd. De patronen worden direct naar de medewerkers gestuurd, zodat ze erop kunnen inschrijven.

Hoeveel weekdienstpatronen worden er verstuurd?

Dit wordt gebaseerd op de prognose van een bezettingsplan of op een geüpload CSV-bestand. Als een supervisor volgens de prognose tien weekdienstpatronen nodig heeft, dan worden er tien verzonden. Een week met een officiële feestdag heeft misschien maar vier weekdienstpatronen nodig.

Zo genereert u een inschrijving:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone WFM.

2. Ga naar Inschrijvingsbeheer.

3. Klik op Nieuwe inschrijving genereren.

4. Selecteer de Planningseenheid.

Er worden weekdienstpatronen gegenereerd voor alle inschrijfsjablonen die zijn geconfigureerd voor medewerkers uit de geselecteerde planningseenheid.

5. Selecteer een Startdatum en het aantal weekdienstpatronen dat u wilt genereren. U kunt maximaal vier weekdienstpatronen genereren.

Door het aantal weken in te stellen, bepaalt u automatisch de einddatum.

6. Kies het Bezettingsplan:

• Handmatige planning: selecteer een eerder geïmporteerd CSV-bestand.
    • Automatische planning: selecteer een bezettingsplan dat is gegenereerd in Prognose.
  7. Klik op Genereren om de nieuwe inschrijving toe te voegen aan Inschrijvingsbeheer.