Desktop Studio

Studio is een visuele scripttool die wordt gebruikt voor het aanpassen van contactroutering in CXone. Desktop Studio is de eerder bestaande versie van Studio. Deze sectie van de online help biedt informatie die specifiek is voor het gebruik van de desktopversie van Studio. U kunt de volgende informatie vinden:

Als u deelneemt aan het Controlled Release-(CR) programma voor CXone Studio, kunt u dezelfde informatie voor die applicatie vinden in de sectie CXone Studio van de online help. CXone Studio is een nieuwe, op browser gebaseerde versie van Studio. Als u geen deel uitmaakt van het CR-programma en dat wel wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Script-compatibiliteit met CXone Studio

Scripts van CXone Studio en Desktop Studio zijn compatibel. Elk script dat wordt opgeslagen op de CXone-servers kan worden geopend in een van applicatie.

Scripts kunnen niet worden geëxporteerd van de ene applicatie en in de andere worden geïmporteerd. Dit is omdat Desktop Studio-scripts XML en CXone Studio-scripts JSON zijn. De importfunctie kan niet converteren tussen indelingen.

De meeste Studio-acties zijn beschikbaar in beide versies van de applicatie. Als een actie niet beschikbaar is in de versie van Studio die u gebruikt, is deze nog steeds zichtbaar in het script. U zult echter de eigenschappen van die acties mogelijk niet kunnen wijzigen. U kunt het script openen in de versie van Studio die u oorspronkelijk hebt gebruikt als u die acties moet wijzigen.