Sqlexec

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Stuurt een SQL-instructie naar een databaseserver om een record in te voegen of bij te werken.

Zie Sqlselect action voor meer informatie over databaseservers.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

SQL Statement

De SQL-instructie die naar de databaseserver wordt verzonden.

Deze instructie retourneert geen records.

Fetch Identity Variable

De naam van een variabele waarin de identiteitswaarde van een invoegbewerking wordt opgeslagen.

Deze eigenschap wordt alleen gebruikt als de tabel die u invoegt een identiteitskolom bevat.

Timeout Sec

Het aantal seconden dat de actie wacht voordat er een time-out optreedt. De waarde moet liggen tussen 0 en 60.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnError Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.
OnTimeout Het pad dat wordt gevolgd als er gedurende het opgegeven aantal seconden geen reactie is.