If

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Evalueert een -expressie en volgt een bepaalde vertakking gebaseerd op de uitkomst van de evaluatie (true of false). U kunt ook IF -verklaring maken in een Snippet -actie in uw script.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Expression Een evaluatie van een waarde om te bepalen of de expressie TRUE of FALSE is. Bijvoorbeeld, TOTAL=>0 (Totaal is gelijk aan of groter dan 0).

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

True

Het pad dat wordt gevolgd als de expressie True oplevert.

False

Het pad dat wordt gevolgd als de expressie False oplevert.

Voorbeeld van een script

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

Wanneer dit script wordt getriggerd, wordt het aantal beschikbare agents geteld. De If-actie gebruikt de expressie TOTAL>0 om te bepalen welke vertakking moet worden gevolgd. Als het aantal beschikbare agents groter is dan 0, wordt een menu weergegeven met opties voor de beller. Als het totaal aantal agents niet groter is dan 0, dan wordt een bericht afgespeeld en zal het script de oproep beëindigen.

Wilt u dit script downloaden?