GetSkillInfo

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Een moersleutel met een vraagteken.

Haalt informatie op over een of alle Personal Connection -skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent in de tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.

U kunt ook GetSkillInfo gebruiken om de waarde van een willekeurig aantal attributen voor een ACD SkillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent te bepalen voordat ze in Studio een actie uitvoeren op basis van die informatie.

Afhankelijkheden

GetSkillInfo is alleen voor gebruik met Proactive XS.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

SkillList (OPTIONEEL) Dit veld accepteert een lijst met specifieke ACD -skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent (van CXone of extern) waarvan de gebruiker de status wil controleren. Als dit veld niet is ingevuld, retourneert de actie alle actieve (niet gedeactiveerde) Personal Connection-skills voor de tenant. Dit is een voorbeeld van een lijst van CXone ACD-skills met het standaard scheidingsteken zoals hieronder weergegeven:73117 | 159842 | 123858.Omdat externe skill-ID's elke denkbare indeling kunnen hebben, kunnen we daar geen voorbeeld van geven.
IsInContactSkillList Geeft aan of de lijst met skill-identificaties CXone Skill-ID's of externe skill-ID's bevat. Als deze waarde True is en er een niet-CXone skill wordt aangeleverd, zal de actie de geleverde skill als ongeldig beschouwen. CXone-skills zijn altijd integers, terwijl externe skill-identificaties worden behandeld als strings.
SkillListDelimiter Het scheidingsteken dat wordt gebruikt in de lijst met skills. De standaardwaarde is een pipe-symbool (|).

Uitvoereigenschappen

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Vertakking

Beschrijving

Result (out) Een dynamisch gegevensobject met de resultaten van de uitgevoerde actie.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

InvalidSkills

Het pad dat wordt gevolgd als een of meer skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent ongeldig blijken te zijn.

Voorbeeld van een script

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

Het onderstaande script is gesynchroniseerd met alle contacten die worden ingecheckt.

Klik hier om de volledige IF-expressie te bekijken (onderaan het script hierboven).

Klik hier om de Snippet-eigenschappen van het bovenstaande script te bekijken.

Wilt u dit script downloaden?