Zelfbeoordelingen

Zelfbeoordelingen moedigen medewerkers aan om hun eigen prestaties te beoordelen en te verbeteren.

Een zelfbeoordeling is een evaluatie die door de agent wordt uitgevoerd op basis van een eigen interactie en met behulp van het evaluatieformulierGesloten Een verzameling vragen die worden gebruikt om agentinteracties te evalueren.. U kunt zoveel zelfbeoordelingen naar uw agents sturen als u wilt.

De agent ontvangt de interactie en het evaluatieformulier op de pagina Evaluatie in Mijn zone.

U kunt de resultaten zien op de pagina Zelfbeoordelingen in uw Mijn zone applicatie. Op basis van de resultaten bepaalt u welke agents mogelijk extra coaching nodig hebben.

Een zelfbeoordeling maken en versturen

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMijn zone.
  2. Klik op Zelfbeoordelingen.

3. Klik op Nieuwe zelfbeoordeling. De Interactions applicatie wordt geopend.

4. Voer trefwoorden in om een interactie te vinden en klik daarna op Zoeken.

5. Kies een interactie uit de lijst met interacties, klik op Opties bij die interactie en klik vervolgens op Zelfbeoordeling.

6. Selecteer in het venster Nieuwe zelfbeoordeling maken een evaluatieformulier.

7. Stel de vervaldatum in en klik op Maken.

De zelfbeoordeling wordt naar de agent gestuurd.

Zelfbeoordelingen van agents bekijken

Managers kunnen zelfbeoordelingen verwijderen die ze zelf hebben geïnitieerd.

Op de pagina Zelfbeoordelingen ziet u de volgende gegevens voor elke zelfbeoordeling:

Kolom

Details

Agentnaam

De agent die de zelfbeoordeling uitvoert.

Geïnitieerd door De naam van de manager die de zelfbeoordeling heeft geïnitieerd.
Formuliernaam Het evaluatieformulier dat wordt gebruikt voor de zelfbeoordeling.
Interactiedatum De datum van de interactie die wordt beoordeeld.
Duur De duur van de interactie die wordt beoordeeld.
Resterende dagen Het aantal dagen dat de agent nog heeft om de zelfbeoordeling uit te voeren.
Score De beoordelingsscore van de zelfbeoordeling. Deze score wordt niet berekend in de totale score.
Status
  • Openstaand – De agent heeft de zelfbeoordeling nog niet uitgevoerd.
  • Voltooid – De agent heeft het zelfbeoordelingsformulier ingevuld.
  • Verlopen – De agent heeft de zelfbeoordeling niet op tijd uitgevoerd.