Proces Analytics

De pagina Process Analytics toont alle actuele rapporten. Elk rapport is een groep routines die binnen het opgegeven tijdvak zijn ontdekt en door de geselecteerde teams zijn uitgevoerd. U kunt naar een rapport zoeken met het veld Rapporten zoeken. Selecteer een rapport om de weergave van het rapport Process Analytics te openen. Zie De pagina Rapport Process Analytics voor meer informatie.

Het zoekveld is niet hoofdlettergevoelig. Gegevens in alle kolommen worden doorzocht. Als u meerdere zoekwoorden invoert, wordt informatie gevonden waarin ten minste één van deze zoekwoorden voorkomt. Klik op het kruispictogram Kruispictogram om de zoekresultaten te wissen.

Op de pagina Process Analytics wordt de volgende informatie weergegeven:

Kolom

Details

Naam

De naam van het rapport.

Teams De teams die zijn geselecteerd voor de analyse.
Datumbereik Het datumbereik van de acties in het rapport.
Laatst bijgewerkt De datum waarop het rapport voor het laatst is gewijzigd.
Gemaakt op De datum waarop het rapport is gemaakt.
Totaal aantal acties Het totale aantal acties dat is geanalyseerd bij het maken van het rapport.
Gebruikers Het totale aantal verschillende gebruikers in alle routines die in het rapport zijn gevonden.