Uw recente interacties

U kunt informatie over uw recente interacties bekijken in Mijn zone, op de pagina Recente interacties. Als u gebruikmaakt van MAX, kunt u de interacties openen door op het tabblad WEM te klikken.

Op de pagina Recente interacties staan al uw interacties van de afgelopen 24 uur. U kunt ook uw interacties van de afgelopen 7 dagen, 30 dagen en 90 dagen weergeven.

Bij elke interactie kunt u zien: om welk type interactie het gaat, wanneer ze is begonnen en hoelang ze duurde, of de interactie inbound of outbound was, de dispositie van de interactie en de segment-ID.

U kunt hele rijen uit het raster kopiëren, zodat u gemakkelijk informatie over een bepaalde oproep naar uw supervisor kunt sturen.

U kunt zelfs interacties afspelen voor een beoordeling, zolang u de juiste machtigingen hebt.