Uw coachingsessies

Door coachingsessies kunnen medewerkers een specifieke skillset verbeteren en beter presteren. Wanneer er een coachingsessie is gemaakt, krijgt u een melding. U kunt de sessie zien op de pagina Coachingsessies in uw Mijn zone-applicatie. Uw manager kan een herinnering sturen als de sessie nog niet is voltooid.

Nadat u de coachingsessie hebt bestudeerd, kunt u dit bevestigen. U kunt beoordelingen en opmerkingen toevoegen. Nadat u de coachingsessie hebt bevestigd, kan de coach deze beoordelingen en opmerkingen zien.

Coachingsessies weergeven en bevestigen

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMy Zone >  Coachingsessies.

2. Klik op de coachingsessie, bestudeer deze en klik daarna op Bevestigen.

3. Er verschijnt een popup voor feedback. U kunt beoordelingen en opmerkingen toevoegen voor de coachingsessie. Klik vervolgens op Bevestigen.

4. De coach krijgt bericht dat u de coachingsessie hebt voltooid. De status van de coachingsessie wordt nu gewijzigd in Voltooid.

Coachingsessie aanvragen

Agents kunnen een coachingsessie aanvragen op de pagina Coachingsessies onder Mijn zone. Hierdoor kunnen zij de gewenste coachingsessies verkrijgen zonder hun manager of coach te hoeven verzoeken om er een te maken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerMy Zone >  Coachingsessies.

2. Klik op Verzoek coaching.

3. Er verschijnt een pop-up voor het aanvragen van coaching. Voeg gedetailleerde opmerkingen over de gewenste coachingsessie toe en klik op Verzoek verzenden.

4. De coach wordt op de hoogte gesteld van de aangevraagde coachingsessie. Op het tabblad Coachingaanvragen worden de coachingaanvragen weergegeven samen met de respectieve statussen.
    Na verzending van een coachingaanvraag naar de coach wordt de status Verzoek in behandeling weergegeven. Zodra de coach akkoord gaat en een nieuwe coachingsessie maakt, wordt de agent hiervan op de hoogte gesteld en verandert de status in Goedgekeurd.