CXone Data Share

Met CXone Data Share kunt u data van uw CXone-contactcenter in het data lake exporteren voor uw eigen rapportage. Wanneer u Datashare gebruikt, kunt u de gegevens van uw CXone-contactcenter ophalen en doorzoeken.

De pagina Datashare vindt u in de Admin-applicatie onder Accountinstellingen. Hier kunt u de configuratie van uw CXone Data Share beheren.

• Als u al een eigen Snowflake-account hebt, kunt u de Datashare-interface gebruiken om het account te verbinden met CXone.
  • Als u nog geen Snowflake-account hebt, kunt u de interface gebruiken om een nieuw Snowflake-account voor CXone te maken voor uw organisatie. Wanneer u een Snowflake-account voor CXone maakt, hebt u de optie om de data naar uw eigen database te exporteren door middel van AWS S3-integratie.

Om Datashare in te schakelen, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager. Geef daarbij aan of u al een eigen Snowflake-account hebt, of dat u een Snowflake-account voor CXone wilt configureren.

Details over het gegevensschema zijn alleen beschikbaar in de artikelen die met u zijn gedeeld toen u uw Datashare-licentie kocht.

Belangrijke informatie over Datashare

• Als u van een persoonlijke Snowflake-account naar een CXone Snowflake-account wilt overschakelen of vice versa, moet u overleggen met uw CXone-accountmanager.
  • Om toegang te krijgen tot Datashare, moet uw persoonlijke Snowflake-account op AWS aanwezig zijn in dezelfde regio als uw CXone-account. Gegevensdeling tussen verschillende regio's of cloudomgevingen wordt niet ondersteund.