Dashboards beheren

In een komende release wordt deze applicatie verwijderd voor alle systemen die niet FedRAMP-compatibel zijn. Tenzij uw systeem FedRAMP-compatibel is, dient u zo snel mogelijk over te stappen op de nieuwe CXone Dashboard-applicatie voor een betere ervaring.

Beheer uw dashboards op de pagina Dashboards beheren.

U kunt de pagina Dashboards beheren gebruiken om elk dashboard te vinden dat beschikbaar is in het systeem, of het nu gaat om uw persoonlijke dashboard, een openbaar dashboard of een dashboard dat wordt gedeeld met een bepaalde groep mensen. Nadat u het juiste dashboard hebt gevonden, klikt u erop om het te openen in de pagina Mijn dashboards.

Sommige acties kunt u rechtstreeks uitvoeren vanaf de pagina Dashboards beheren, zonder dat u een bepaald dashboard hoeft te openen.

Zijn er bepaalde dashboards die u sneller wilt kunnen vinden?

Klik op het sterretje naast een dashboard om dit dashboard aan uw favorieten toe te voegen. Het dashboard wordt dan bovenaan het scherm weergegeven wanneer u op favorieten sorteert.

Wat gebeurt er met achtergelaten dashboards?

Openbare en aangepaste gedeelde dashboards die zijn gemaakt door medewerkers die het bedrijf hebben verlaten, blijven functioneren en worden weergegeven op de pagina Dashboards beheren. Maar er is niemand meer die ze onderhoudt of kan verwijderen.

In dit geval kan een gebruiker met de juiste machtigingen (Weergeven + Bewerken + Eigendom overnemen) eigenaar worden van het dashboard en vervolgens alle beschikbare acties op dat dashboard uitvoeren.

De volgende informatie is beschikbaar in de tabel Dashboards beheren:

Kolom

Details

Naam

Klik op de naam of ergens in de rij om het dashboard te openen in Mijn dashboards.

Gedeeld met

Bekijk alle gebruikers die toegang hebben tot dit dashboard.

Eigenaar

Deze gebruiker kan het dashboard bewerken.

Maker

De gebruiker die het dashboard heeft gemaakt.

BeschrijvingDit veld kan bijvoorbeeld beschrijven welk type dashboard u opent wanneer u erop klikt, of andere informatie bevatten die de maker van het dashboard heeft toegevoegd.
Acties

U kunt de Naam van een dashboard rechtstreeks in de Actie-kolom wijzigen, en het dashboard Verwijderen, Dupliceren of Delen met anderen.

U kunt ook de Eigendom overnemen van een verlaten dashboard – een dashboard dat is gemaakt door iemand die niet langer bij de organisatie is. Zulke gebruikers zijn verwijderd en worden weergegeven als Inactief.

U moet de volgende machtigingen hebben om deze actie uit te voeren: Dashboard > Algemene machtigingen > Dashboard: Weergeven + Bewerken + Eigendom overnemen