Widget Niet-beschikbaarheidscijfers

In een komende release wordt deze applicatie verwijderd voor alle systemen die niet FedRAMP-compatibel zijn. Tenzij uw systeem FedRAMP-compatibel is, dient u zo snel mogelijk over te stappen op de nieuwe CXone Dashboard-applicatie voor een betere ervaring.

Vereiste machtigingen: Niet-beschikbaarheidscijfers Weergeven

Verversingsfrequentie: Handmatig

De gegevens voor de widget Niet-beschikbaarheidscijfers worden gegenereerd op basis van de niet-beschikbaarheidscodes die zijn gemaakt in NICE CXone Admin. Niet-beschikbaarheidscodes zijn optionele, aangepaste redenen die agents in een agentapplicatie kunnen selecteren wanneer ze naar een niet-beschikbaarheidsstatus gaan.

Als u niet-beschikbaarheidscodes voor een team configureert, moeten agents in dat team een niet-beschikbaarheidscode selecteren voordat ze naar een niet-beschikbaarheidsstatus kunnen gaan. NICE CXone registreert de niet-beschikbaarheidscodes die de agents selecteren. Deze widget toont de niet-beschikbaarheidscode, de duur in seconden, het percentage agents dat de verschillende niet-beschikbaarheidscodes heeft geselecteerd en de totale duur in uren. Omdat dit een historische widget is, is er een vervolgkeuzemenu voor het datumbereik beschikbaar met vooraf ingestelde intervallen of een aangepaste optie.

Instellingen

Bij instellingen met selectievakjes zijn de opties Alles selecteren en Alles deselecteren. Deze opties kunnen worden gebruikt om snel alleen de metrics te selecteren die nodig zijn voor een gerichte weergave. De instellingen Agents en ACD-skills hebben ook een zoekvak voor het vinden van een bepaalde agent of skill.

VeldBeschrijving
WeergavenaamHiermee kunt u de naam van de widget wijzigen
TeamsBepaalt welke teams zijn opgenomen in de widget
AgentsBepaalt welke agents zijn opgenomen in de widget