Digital Experience JSON Mirror Tool

Met de JSON mirror tool kunt u de JSON voor digitale-chatgebaseerde kanalen zoals Live chatGesloten Een chatgesprek waarin agents en klanten in realtime communiceren.. Hiervoor moet u de JSON in het venster van de tool plakken om verwerkt te worden. Als de JSON correct is ingedeeld en alle vereiste parameters bevat, dan geeft het script de uitvoerwaarde weer op basis van uw JSON.

De JSON Mirror Tool bevat een aangepast script en een digitaal chatgebaseerd kanaal dat specifiek is gemaakt om met de tool te gebruiken. Het script is alleen ontworpen om JSON te verifiëren die in het chatvenster is geplakt. Deze tool ondersteunt geen interacties met contacten.

U kunt de JSON Mirror Tool op twee manieren gebruiken:

• Gebruik de tool zoals deze is geconfigureerd door NICE CXone. Deze tool gebruikt een Digitaal Live chat-kanaal, maar kan JSON voor elk digitaal kanaal verifiëren. U kunt de tool vinden via de volgende URL:

https://vah-client-app.s3.us-west-2.amazonaws.com/dfo/dfo-mirror.html Een vierkant met een pijl die uit het midden naar de rechterbovenhoek wijst.

• Een Mirror Tool configureren voor uw eigen systeem. U kunt uw eigen Live chat of een ander digitaal kanaal gebruiken en het aangepaste script voor JSON Mirror Tool dat NICE CXone biedt.

De JSON Mirror Tool configureren

1. Download het Digital Experience mirror tool-script en importeer deze in Studio.
  2. Voeg een digitaal Live chat-kanaal toe in CXone. U hoeft geen routeringen of wachtrijen te configureren voor het kanaal.
  3. Configureer het kanaal om het mirror tool-script en een digitale ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent te gebruiken. U kunt elke digitale ACD-skill gebruiken met de mirror tool, maar u moet er dan wel voor zorgen dat de gekozen skill geen invloed heeft om de rapportage van uw organisatie.
  4. Maak een webpagina om te gebruiken met de tool. Dit is de pagina waarin het chatvenster verschijnt dat u met de mirror tool gebruikt. Deze pagina hoeft geen andere inhoud te bevatten.
  5. Schakel het kanaal in en initialiseer het. U hoeft geen Javascript-code die u aan de webpagina toevoegt aan te passen. U kunt dit op uw lokale computer doen of u moet de pagina op een webserver uploaden.
  6. Open de webpagina in een browser.
  7. Voer indien gevraagd een naam in in het veld Uw naam op het chatvenster en klik op Conversatie beginnen.
  8. Plak de volgende voorbeeld-JSON in het veld Bericht en druk op Enter om een testbericht te verzenden.

{
     "prompts": [{
       "mediaSpecificObject": {
    	"dfoMessage": {
    	  "messageContent": {
    		"type": "PLUGIN",
    		"payload": {
    			"elements": [{
    				"id": "bf2521f4-5e85-413f-b6ed-815d1c3905f0",
    	   			"type": "FILE",
    				"filename": "photo.jpg",
    				"url": "https://www.nice.com/-/media/niceincontact/layout/nice-logo-web-header/nice-web-logo.ashx",
    				"mimeType": "image/jpeg"
    				}
    			   ]
    			 }
    			}
    		  }
    		}
    	 }
    	]
    }

9. Nadat het bericht is verzonden, verschijnt het bedrijfslogo van NICE als een reactie in het chatvenster, zoals in onderstaande afbeelding weergegeven.

De JSON Mirror Tool gebruiken

1. Ga in een webbrowser naar de URL van de pagina die het Live chat-venster bevat voor de mirror tool.
  2. Klik op het Live chat-venster.
  3. Voer indien gevraagd een naam in en klik op Verzenden.
  4. Plak een JSON-string in het Berichtenveld in het chatvenster en druk op Enter om het te verzenden. Het Digital Experience mirrorscript dat is gekoppeld aan het chatvenster stuurt de JSON naar Digital Experience, die de JSON valideert en antwoordt. Het antwoord geeft de resultaten van de validatie aan:

• Geldig: Het antwoord is verzonden en ziet eruit zoals u verwacht.
    • Ongeldig: Het antwoord is een foutmelding of ziet er verkeerd uit.