Slim typen

Slim typen is een functie die uw bot een typ-indicatorGesloten Een bubbel met drie bewegende stippen. Laat aan de klant zien dat de bot iets aan het 'typen' is. laat weergeven voordat een bericht wordt verzonden. Wanneer Slim typen is ingeschakeld, gebruikt uw bot de tekst die wordt verzonden om te bepalen hoe lang de typ-indicator moet worden weergegeven. De weergavetijd voor de typ-indicator wordt automatisch aangepast voor berichten met een verschillende lengte, multimedia, rijke content of andere acties. Hierdoor lijkt uw bot meer op een echte persoon.

Elk messaging-kanaal kan Slim typen gebruiken om te pauzeren voordat berichten worden verzonden, maar de mogelijkheid om ook een typ-indicator weer te geven wordt momenteel alleen ondersteund voor de volgende kanalen:

• Facebook Messenger
  • Apple Messages for Business
  • Mobile SDK
  • Digitaal Chat
  • Twitter (alleen Direct Messaging-kanalen)

Slimme typen in- en uitschakelen

Slim typen is standaard ingeschakeld. U kunt deze functie altijd in- of uitschakelen via Voorkeuren. Maar als de optie uitgeschakeld is, moet u de tijdsduur van de typ-indicatorGesloten Een bubbel met drie bewegende stippen. Laat aan de klant zien dat de bot iets aan het 'typen' is. voor elk afzonderlijk bericht of elke afzonderlijke actie handmatig instellen.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Voorkeuren Pictogram van een tandwiel..
  4. Klik in het tabblad Instellingen op Slim typen.
  5. Klik op de schakeloptie om Slim typen in of uit te schakelen. De standaardinstelling is Aan.