Aan de slag met CXone Agent Integrated

U kunt de CXone Agent Integrated-browserextensie gebruiken in Google Chrome of Microsoft Edge. U kunt deze in beide browsers downloaden uit de Chrome Webstore.

CXone Agent Integrated toevoegen aan Google Chrome

1. Ga naar de CXone Agent-extensie in de Chrome Webstore Vak met pijl die navigatie naar een externe site aangeeft..
  2. Klik rechtsboven op Toevoegen aan Chrome in the top right.
  3. CXone Agent Integrated wordt nu geïnstalleerd in Chrome. Dit verschijnt onder Extensies Pictogram van puzzelstukje. als CXone Agent-extensie.
  4. Klik op Extensies Pictogram van puzzelstukje. rechtsboven in Chrome. Selecteer vervolgens Extensies beheren. Zoek de CXone Agent-extensie en klik op Details. Selecteer een van de volgende opties in de vervolgkeuzelijst in het gedeelte Site-toegang:

• Bij klikken: Op elke website verschijnt een melding met de vraag of u CXone Agent Integrated wilt toestaan.

• Op specifieke sites: Hiermee kunt u een lijst met websites maken waarop u CXone Agent Integrated wilt toestaan. Deze optie vraagt u om ten minste één URL toe te voegen.

• Op alle sites: CXone Agent Integrated verschijnt op alle websites.

5. Als u CXone Agent Integrated wilt vastmaken aan het Chrome-menu rechtsboven, klik dan op Extensies Pictogram van puzzelstukje. en vervolgens naast CXone Agent-extensie op Vastmaken pictogram van een punaise..

6. Ga naar Extensies Pictogram van puzzelstukje.. Klik vervolgens naast CXone Agent-extensie op Meer opties pictogram van drie punten boven elkaar. > Opties.

1. Verifieer of de CXone Agent-URL een van de volgende is:

• Als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone.com/

• Als u wel FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone-gov.com/

2. Als u telefoonnummers direct wilt bellen door erop te klikken in uw browser, schakel dan Click-to-dial inschakelen in.

3. Klik op Microfoontoegang inschakelen. Als deze optie uitgeschakeld is, hebt u al microfoontoegang gegeven.

4. Om CXone Agent Integrated machtiging te geven om informatie weer te geven over uw ChromeOS-apparaat, schakel dan Telemetrische data inschakelen in.

5. Klik op Update.

CXone Agent Integrated toevoegen aan Microsoft Edge

In Microsoft Edge kunt u browserextensies downloaden uit de Chrome Webstore. CXone Agent Integrated is alleen beschikbaar in de Chrome Webstore en niet in Edge Add-ons.

1. Ga naar de CXone Agent-extensie in de Chrome Webstore Vak met pijl die navigatie naar een externe site aangeeft..
  2. Klik rechtsboven op Ophalen.
  3. Klik op Extensie toevoegen in het venster dat nu wordt geopend.
  4. CXone Agent Integrated wordt nu geïnstalleerd in Microsoft Edge. Dit verschijnt onder Extensies pictogram van een puzzelstukje. als CXone Agent-extensie.
  5. Klik op Extensies pictogram van een puzzelstukje. rechtsboven in Edge. Selecteer vervolgens Extensies beheren. Zoek de CXone Agent-extensie en klik op Details. Selecteer een van de volgende opties in de vervolgkeuzelijst in het gedeelte Site-toegang:

• Bij klikken: Op elke website verschijnt een melding met de vraag of u CXone Agent Integrated wilt toestaan.

• Op specifieke sites: Hiermee kunt u een lijst met websites maken waarop u CXone Agent Integrated wilt toestaan. Deze optie vraagt u om ten minste één URL toe te voegen.

• Op alle sites: CXone Agent Integrated verschijnt op alle websites.

6. Ga naar extensies Extensies pictogram van een puzzelstukje. om CXone Agent Integrated weer te geven in het Edge-menu rechtsboven. Klik naast CXone Agent-extensie op Meer acties Pictogram van drie horizontale puntjes. > In taakbalk weergeven.

7. Ga naar Extensies pictogram van een puzzelstukje.. Klik vervolgens naast CXone Agent-extensie op Meer acties Pictogram van drie horizontale puntjes. > Extensieopties.

1. Verifieer of de CXone Agent-URL een van de volgende is:

• Als u niet FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone.com/

• Als u wel FedRAMP-gecertificeerd bent: https://cxagent.nicecxone-gov.com/

2. Ga naar Click-to-dial inschakelen als u telefoonnummers wilt bellen door op ze te klikken in uw browser.

3. Klik op Microfoontoegang inschakelen. Als deze optie uitgeschakeld is, hebt u al microfoontoegang gegeven.

4. Ga naar Telemetrische data inschakelen om CXone Agent Integrated machtiging te geven om informatie te verzamelen en weer te geven over uw ChromeOS-apparaat.

5. Klik op Update.

Inloggen bij CXone Agent Integrated

1. Open een website die u hebt geconfigureerd om CXone Agent Integrated toe te staan. Klik op het tabblad CXone Agent Integrated aan de rechterkant.
  2. Voer je NICE CXone-inloggegevens in en klik op Inloggen.
  3. Ga naar het venster Spraakvoorkeuren en selecteer één van deze opties:
    • Telefoonnummer instellen (voer uw telefoonnummer in).
    • Station-ID instellen (voer uw station-ID in).
    • Integrated Softphone.

4. Om CXone Agent Integrated de optie die u hebt geselecteerd, te laten onthouden, selecteert u Remember Setting. Het onthoudt ook het telefoonnummer of de station-ID die u hebt ingevoerd.
  5. Klik op Starten.

Agentlink verbinden

Wanneer je bent ingelogd bij CXone Agent Integrated, wordt de status van je agentlinkGesloten Het deel van een interactie die plaatsvindt tussen CXone en de agent. bovenaan weergegeven. De agentlink maakt automatisch verbinding zodra je een inkomende oproep ontvangt. Je kunt de agentlink ook handmatig verbinden door op Verbinding verbroken Pictogram van een verbroken keten. te klikken. De agentlink wordt dan weergegeven als Verbonden Pictogram van een verbonden keten..