Aan de slag met CXone Agent for Microsoft Teams

CXone Agent for Microsoft Teams installeren

U kunt CXone Agent for Microsoft Teams installeren door het bijbehorende ZIP-bestand te uploaden naar Microsoft Teams. Hierna kunt u CXone Agent for Microsoft Teams zoeken op de pagina Apps in Microsoft Teams.

Het ZIP-bestand uploaden

Als uw beheerder al het ZIP-bestand van CXone Agent for Microsoft Teams heeft geüpload, ga dan door naar de volgende sectie.

1. Klik in CXone op uw initialen Pictogram van uw initialen in een witte cirkel. rechtsboven in de navigatiebalk van CXone.

2. Klik op Support en downloads.

3. Blader omlaag naar Agentapplicaties. Zoek CXone Agent voor MS Teams. Klik op Downloaden.

4. Klik in het linkermenu van Microsoft Teams op Apps.
  5. Klik onder in het venster op Uw apps beheren. Klik op Een app uploaden.
  6. Selecteer de optie Een aangepaste app uploaden in het venster Een app uploaden om het ZIP-bestand met CXone Agent for Microsoft Teams te uploaden.
  7. Selecteer het ZIP-bestand met CXone Agent for Microsoft Teams in Verkenner.
  8. Klik op Toevoegen.

Zoeken op de pagina Apps

1. Klik in het linkermenu van Microsoft Teams op Apps.
  2. Zoek naar CXone Agent.
  3. Selecteer de CXone Agent-kaart en klik op Toevoegen. De app wordt in Microsoft Teams geïnstalleerd en verschijnt in het linkermenu.

4. Als u CXone Agent for Microsoft Teams wilt vastmaken, klikt u met de rechtermuisknop op CXone Agent in het linkermenu en selecteert u Vastmaken.

Inloggen bij CXone Agent for Microsoft Teams

1. Klik in het linkermenu van Microsoft Teams op CXone Agent.
  2. Voer je NICE CXone-inloggegevens in en klik op Inloggen.
  3. Ga naar het venster Spraakvoorkeuren en selecteer één van deze opties:
    • Telefoonnummer instellen (voer uw telefoonnummer in).
    • Station-ID instellen (voer uw station-ID in).
    • Integrated Softphone.

4. Om CXone Agent for Microsoft Teams de optie die u hebt geselecteerd, te laten onthouden, selecteert u Remember Setting. Het onthoudt ook het telefoonnummer of de station-ID die u hebt ingevoerd.
  5. Klik op Starten.

Agentlink verbinden

Wanneer je bent ingelogd bij CXone Agent for Microsoft Teams, wordt de status van je agentlinkGesloten Het deel van een interactie die plaatsvindt tussen CXone en de agent. bovenaan weergegeven. De agentlink maakt automatisch verbinding zodra je een inkomende oproep ontvangt. Je kunt de agentlink ook handmatig verbinden door op Verbinding verbroken Pictogram van een verbroken keten. te klikken. De agentlink wordt dan weergegeven als Verbonden Pictogram van een verbonden keten..