Toezeggingen beheren in CXone Agent Embedded

U kunt in CXone Agent Embedded toezeggingen maken om u eraan te herinneren dat u contact met contacten moet opnemen. Op de geplande tijd verschijnt de toezegging in het menu Interacties met deze opties:

• Opnieuw plannen: verplaats de toezegging naar een andere tijd.

• Doorgaan: start de interactie.

• Verwijderen pictogram van een prullenbak.: verwijder de toezegging.

Uw planning pictogram van een kalender toont uw komende toezeggingen. U kunt deze toezeggingen bewerken en opnieuw plannen. U kunt deze ook verwijderen als uw beheerder u hiervoor gemachtigd heeft.

U kunt toezeggingen toewijzen aan uzelf of aan een skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Wanneer u een toezegging toewijst aan een skill, stuurt CXone Agent Embedded de toezegging aan een agent met die skill.

Toezeggingen maken

1. Klik in CXone Agent Embedded op Planning pictogram van een kalender in het linksboven.
  2. Klik op Toevoegen > Toezegging.

3. Selecteer in het formulier Toezegging een van deze opties:
    • Agent(ik): wijs de toezegging aan uzelf toe.
    • Skill: wijs de toezegging toe aan iemand anders met de door u te selecteren skill.
  4. Selecteer een skill in de vervolgkeuzelijst.
  5. Voer de Voornaam, Achternaam en de Contactinformatie van het contact in.
  6. Klik in het veld Tijd op de Datum- en tijdkiezers Twee pictogrammen: een kalender en een klok.. Kies in de weergegeven kalender een datum voor de toezegging. Gebruik dan de klok om een tijd te selecteren.

7. U kunt in de vervolgkeuzelijst de Tijdzone wijzigen. De standaardinstelling is uw huidige tijdzone.
  8. U kunt Opmerkingen invoeren met meer details over de toezegging.
  9. Klik op Opslaan.

Toezeggingen opnieuw plannen

Wanneer een toezegging op de geplande tijd wordt weergegeven, wordt ook de optie Opnieuw plannen weergegeven. U kunt ook toekomstige toezeggingen opnieuw plannen in uw Planning pictogram van een kalender.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Planning pictogram van een kalender in het linksboven.
  2. Selecteer de toezegging die u opnieuw wilt plannen.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Klik in het veld Tijd op de Datum- en tijdkiezers Twee pictogrammen: een kalender en een klok.. Kies in de weergegeven kalender een datum voor de toezegging. Gebruik dan de klok om een tijd te selecteren.

5. Klik op Opslaan.

Toezeggingen verwijderen

U kunt toezeggingen verwijderen als uw beheerder u hiervoor gemachtigd heeft. Wanneer een toezegging op de geplande tijd wordt weergegeven, wordt ook de optie om deze te verwijderen weergegeven. U kunt ook toekomstige toezeggingen verwijderen uit uw Planning pictogram van een kalender. Dit is handig wanneer u een toezegging bent nagekomen vóór de geplande tijd.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Planning pictogram van een kalender in het linksboven.
  2. Selecteer de toezegging die u wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd of u het zeker weet dat u de toezegging wilt verwijderen.

4. Voer Opmerkingen in wanneer u uitleg moet geven waarom u de toezegging wilt verwijderen.

5. Klik op Verwijderen.