ChromeOS-desks configureren voor CXone Agent Embedded

Als u een apparaat gebruikt met ChromeOS, dan kunt u meerdere schermen tegelijk beheren die Bureaus worden genoemd. Met Bureaus kunt u afzonderlijke werkruimtes gebruiken voor uw taken. U kunt ChromeOS bureaus voor CXone Agent Embedded configureren zodat:

• Een nieuw bureau opent telkens als u een nieuwe inbound interactie ontvangt;

• Het corresponderende bureau sluit wanneer een inbound interactie eindigt;

• Het corresponderende bureau sluit wanneer u een inbound interactie weigert.

• Bureaus worden geopend voor interacties met de naam NICE CXone - {contactnaam}. Bijvoorbeeld: een bureau dat wordt geopend voor een chat met Edward Ferrars zou NICE CXone - Edward Ferrars heten. In het geval de contactnaam onbekend is, wordt andere informatie zoals een telefoonnummer gebruikt als naam voor het bureau.

• ChromeOS houdt een basisbureau open voor CXone Agent Embedded. Dit basisbureau bevat geen inbound interacties.

Elinor Dashwood gebruikt CXone Agent Embedded als bureau op haar Chromebook. Ze ontvangt een inbound oproep. Haar Chromebook schakelt over naar een nieuw bureau met CXone Agent Embedded dat de inbound oproep weergeeft. Als ze klaar is met het gesprek, sluit het bureau. De vensters die ze in het bureau had geopend, worden ook gesloten. Haar Chromebook schakelt terug naar het originele bureau voor CXone Agent Embedded.

1. Controleer eerst of u gebruikmaakt van ChromeOS versie 105, of een nieuwere versie.

2. Download de ZIP-map met de Chrome-extensie Desk API.

3. Klik in Bestanden met de rechtermuisknop op de ZIP-map en selecteer Openen.

4. Selecteer alles bestanden in de map en kopieer ze.

5. Ga naar uw Downloads-map en druk op uw toetsenbord op CTRL + E om een nieuwe map aan te maken. Plak de inhoud van de ZIP-map in deze nieuwe map.

6. Open Chrome. Ga naar Extensies pictogram van een puzzelstukje. > Extensies beheren.

7. Klik linksboven op Uitgepakt bestand laden.

8. Ga naar uw Downloads-map en klik op de map die u in stap 5 hebt aangemaakt. Klik op Map selecteren. De Desk API-extensie wordt toegevoegd aan uw ChromeOS-apparaat. Hierdoor worden ChromeOS-bureaus geconfigureerd voor CXone Agent Embedded.