Agent for SCV-instellingen configureren

Uw standaard outbound telefoonskill instellen

Agent for SCV Hier wordt beschreven hoe u een standaardskillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent instelt voor outbound oproepen. U kunt deze standaardskill op elk moment wijzigen.

1. Open in Salesforce de Omni-Channel widget en log in bij Agent for SCV.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de widget op Instellingen Omni-Channel pictogram van een tandwiel.

3. Blader omlaag naar het gedeelte Extra instellingen. Selecteer de gewenste skill in de vervolgkeuzelijst Outbound telefoonskill.

4. Klik op Opslaan.

Uw telefoonnummer instellen

Als u een fysieke telefoon gebruikt in plaats van de Softphone, kunt u uw telefoonnummer instellen in Agent for SCV.

1. Open in Salesforce de Omni-Channel widget en log in bij Agent for SCV.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de widget op Instellingen Omni-Channel pictogram van een tandwiel.

3. Selecteer in het gedeelte Uw telefoontype de optie Bureautelefoon.

4. Typ in het veld Telefoonnummer uw telefoonnummer in de volgende notatie: +landcode (123) 456-7890.