CXone Agent Embedded installeren in Kustomer

Dit is de eerste stap van het instellen van CXone Agent Embedded in Kustomer.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u CXone Agent Embedded installeert in Kustomer. Zodra het programma geïnstalleerd is, kunnen agents het gebruiken om interacties direct binnen Kustomer af te handelen.

CXone Agent Embedded installeren uit de app-directory van Kustomer

1. Klik in het linkermenu van Kustomer op Apps pictogram van blauwe punten in een raster van 3 bij 3..

2. Ga naar App-directory > Directory verkennen.

3. Zoeken naar CXone_EmbeddedApp.

4. Selecteer CXone_EmbeddedApp in de zoekresultaten.

5. Klik op Install.

6. Blader naar App-directory > Apps beheren.

7. Vouw de sectie Geïnstalleerde apps uit en verifieer dat CXone_EmbeddedApp in deze lijst staat.

De volgende stap van het instellen van CXone Agent Embedded met Kustomer, is het instellen van een CRM-configuratie.