Advanced Directory Sync

Agents kunnen met één klik overleggen met contacten van partnerplatforms. Met Advanced Directory Sync toont uw agentapplicatie de status of aanwezigheid van contacten van een partnerplatform. Hierdoor hoeven agents niet meer heen en weer te schakelen tussen hun agentapplicatie en partnerplatforms, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

Belangrijke informatie over Advanced Directory Sync

• U kunt extra velden configureren zoals kalenders, adressen, functietitels, talen enzovoort.

• Met filters kunt u de directory's die u hebt gemaakt, onderverdelen op basis van verschillende velden.

• Elke directory kan attributen van maximaal twee partnerplatforms tegelijk bevatten.

• Agents kunnen in realtime de aanwezigheidsinformatie van hun contacten zien.

• U kunt maximaal vijf directory's configureren voor uw tenant.

• Advanced Directory Sync is momenteel beschikbaar voor integratie met RingCentral, Unify (Atos) Microsoft Teams en Zoom.

• Advanced Directory Sync wordt ondersteund door CXone Agent en MAX.