Agentpatronen beheren

Agentpatroonsets maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.
  2. Ga naar ACD-instellingen > Agentpatronen.
  3. Klik op Nieuwe maken.
  4. Voer een Naam in voor de nieuwe set en klik op Toevoegen.

Agentpatronen maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.
  2. Ga naar ACD-instellingen > Agentpatronen.
  3. Klik op een agentpatroonset.
  4. Klik op Nieuwe maken.
  5. Voer een Naam, Invoerwaarde en Uitvoerwaarde voor het patroon in.

6. Om het nieuwe patroon te testen, voert u een telefoonnummer in dat met de Invoerwaarde overeenkomt en vervolgens klikt u op Testen.
  7. Wanneer uw patroon klaar is, klikt u op Toevoegen.
  8. Klik op Opslaan.

Patroonsets toewijzen aan medewerkers

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.

2. Klik op ACD-gebruikers.

3. Zoek een ACD-gebruiker en klik erop om de bijbehorende record te openen.
  4. Selecteer het tabblad Contactinstellingen en klik op Bewerken.
  5. Selecteer in het gedeelte Standaard belmethode de gewenste patroonset uit de keuzelijst Nummerpatroon.
  6. Klik op Gereed.